nieuws

Onthullend ontwerp

Geen categorie

Op TENT London, de buiten-de-beurs-show die tijdens het designevenement 100% Design Londen werd gehouden, presenteerden de jonge ontwerpers Shiv Kumar en Claire Hunt The Reveal. Dit is een eigentijdse en bijzondere salontafel, die met de hand vervaardigd is van gebogen beuken multiplex.

Onthullend ontwerp

Onderaan de tafel is een uitsparing gemaakt, waarin tijdschriften of andere spullen kunnen worden opgeborgen. De uitsparing is uitgevoerd in knalgroen of knaloranje, dat sterk contrasteert met het hout. 

De ontwerpers, verbonden onder de naam Ku Designs, geven aan dat de salontafel in verschillende soorten houtfineer kan worden uitgevoerd en dat ook de kleur van de opbergruimte in overleg kan worden gekozen. 

www.ku-designs.com  

Reageer op dit artikel