nieuws

Guldener directeur The Facility Group

Geen categorie

The Facility Group (TFG) heeft Sirk Guldener aangesteld als Director Design and Engineering. Guldenaar heeft ruim dertig jaar werkervaring, onder meer als projectontwikkelaar bij Heddes Vastgoed en de Ockenburgh Groep en als architect/directeur bij Guldener Architecten en Raadgevend Adviseurs.

Met de aanstelling van Guldener versterkt TFG haar ontwerpafdeling en hoopt zo beter te kunnen voldoen aan de wensen en verwachtingen van haar klanten. TFG maakt gebruik van specialistische 3D ontwerp/bouw-software om bouwkundige informatie te modelleren (BIM). Dit levert een betere coördinatie op tijdens het ontwerp- en bouwproces. 

“Wat mij het meest aanspreekt aan The Facility Group is het procesgeoriënteerde ontwerp, dat leidend is voor het te bouwen pand. De engineering geschiedt van binnen naar buiten, er wordt nauw samengewerkt tussen de klant, de projectmanagers en processpecialisten. Deze interdisciplinaire interactie geeft een interessante dimensie aan de creatie van industrieel vastgoed”, aldus Guldener. 

www.facilitygroup.eu

Reageer op dit artikel