nieuws

Techniek – Budget vriendelijke overkapping

Geen categorie

Falco brengt een nieuwe overkapping in het lagere prijssegment op de markt. Met dit model, de FalcoBase, gaat het bedrijf de concurrentie aan met diverse aanbieders van overkappingen die met lage prijzen de markt proberen te veroveren. De FalcoBase is afgeleid van de al bestaande Q serie. De bekleding bestaat uit hardhouten latten of aluzinc damwandprofiel platen die op de dwarslatten worden bevestigd. De FalcoBase wordt uitgevoerd zonder boei en met een aluzinc profielplaten dak.

Techniek – Budget vriendelijke overkapping

De overkapping is leverbaar in een enkelzijdige, dubbelzijdige of combi uitvoering. De enkelzijdige versie van de FalcoBase is optioneel verkrijgbaar met een goot, de dubbelzijdige versie wordt standaard geleverd met een goot. Andere soorten bekleding zijn mogelijk op aanvraag. 

De wanden worden voorgemonteerd geleverd. De doorlopende wandbekleding onttrekt de dakconstructie aan het oog. De overkapping is verkrijgbaar in de standaardmaten: 4000 mm lang en 2400 mm hoog. De breedte varieert van 2312 mm (enkelzijdige), 4624 mm (dubbelzijdige), tot 5150 mm (voor de combi).

www.falco.nl

Reageer op dit artikel