nieuws

Richard Hutten start Dutch Design Estafette

Geen categorie

Donderdag 12 juli start de Dutch Design Estafette in de Museumshop op het Amsterdamse Museumplein. Elke drie maanden krijgt een gevestigd Nederlands ontwerper of aanstormend talent de gelegenheid om zich te presenteren in deze winkel. Direct bij de entree staan speciaal hiervoor ontworpen vitrines, waarin een selectie van het werk van de betreffende ontwerper is te zien.

Richard Hutten start Dutch Design Estafette

 

Onlangs is het hele interieur van de Museumshop vernieuwd. Het bureau .DAY heeft de ruimte zo aangepast dat deze beter aansluit bij het assortiment. In de Museumshop worden producten van het Van Gogh Museum en het Rijksmuseum worden verkocht. De vernieuwing hiervan was de aanleiding om extra aandacht te geven aan Nederlands ontwerptalent.

Hutten geeft het stokje door aan tassenontwerpster Hester van Eeghen (vanaf   7 oktober) en Hester Dekkers (vanaf 7 januari 2008). 

De feestelijke (her)opening van de Museumshop is de start van de Dutch Design Estafette en vindt plaats op donderdag 12 juli van 17.00 tot 18.30 uur. 

Reageer op dit artikel