nieuws

Interieur – Tafel met ruimtelijk aanzicht

Geen categorie

Een van de laatste toevoegingen aan de collectie van de Gelderland Groep is de tafel 7150, afkomstig van het designersduo Scholten en Baijings.

Interieur – Tafel met ruimtelijk aanzicht

Het ontwerp bestaat uit een blad met aan beiden kanten te demonteren poten, geheel voorzien van houtfineer. Door het gebruik van fineer is het mogelijk om grote tafelbladen te realiseren met een fraaie ‘houtvlam’. De poten zijn aan de zijkant van het blad gemonteerd in plaats van aan de onderkant en samen met de teruggelegde regel geeft dit het model een ruimtelijk aanzicht. De minimalistische vormgeving, kenmerkend voor de meeste ontwerpen van Scholten en Baijings, maakt de 7150 geschikt voor vrijwel elke omgeving. Op de onderste foto is de tafel gecombineerd met de Lucca-eetkamerfauteuils. De tafel is uiteraard verkrijgbaar in verschillende breedte- en lengtematen.

www.gelderlandgroep.com

Reageer op dit artikel