nieuws

Personalia – Fusie Hopmanhuis en Architectenconsort

Geen categorie

Onlangs is het Hopmanhuis overgenomen door het Architectenconsort. Doel van deze fusie is in te spelen op de veranderende bouwmarkt, waardoor het noodzakelijk is voor architecten om zich veelzijdiger te ontwikkelen en klantgerichter te gaan werken.

Omdat de afgelopen decennia architecten hun marktaandeel in de particuliere woningbouw zagen verminderen, zijn beide bureaus al actief bezig geweest met het aanbieden van architectonische diensten in de vorm van een concept. Het door Machiel Hopman ontwikkelde Hopmanhuis-concept hoort daarbij.

Het Architectenconsort verenigt een drietal disciplines: architectonisch en stedebouwkundig ontwerp, procesmanagement en bouwtechniek. De opgebouwde ervaring heeft geleid tot de ontwikkeling van een aantal innovatieve concepten. Het Hopmanhuis-concept is voor het bureau een uitbreiding van haar aanbod.

De Directie van het Architectenconsort wordt gevormd door Bert Beerman, Peter Couwenbergh en Hans Lucas en Machiel Hopman. Binnen de directie is Hopman verantwoordelijk voor de marketing en de ontwikkeling en de uitbouw van architectonische concepten.

www.hetconsort.nl

www.hopmanarchitecten.nl

Reageer op dit artikel