nieuws

BAM bouwt tweede stadion in Zuid-Afrika

Geen categorie

Bouwbedrijf BAM heeft opnieuw een opdracht gekregen voor de bouw van een stadion in Zuid-Afrika. De jongste opdracht heeft een waarde van 120 miljoen euro, waarvan de helft toekomt aan BAM-dochter Interbeton. BAM maakte dit vandaag (27 februari) bekend.

BAM bouwt tweede stadion in Zuid-Afrika

Het gaat om de bouw van het multifunctionele Nelson Mandela Bay Stadium (45.000 zitplaatsen) in de stad Port Elizabeth. Interbeton werkt hierbij samen met de lokale bouwer Grinaker-LTA. Het bedrijf verwacht de werkzaamheden eind volgend jaar af te ronden.

Eerder kreeg Interbeton ook al een opdracht voor de bouw van een voetbalstadion in Johannesburg. In 2010 vindt het wereldkampioenschap voetbal plaats in Zuid-Afrika. 

ANP

Reageer op dit artikel