nieuws

Personalia – Dirrix lid van Qualityteam Nieuwegein

Geen categorie

Het college van Nieuwegein heeft de heer H.H.M.L. Dirrix benoemd als nieuw lid van het Qualityteam voor het project Binnenstad. Hij volgt hiermee de heer Van Berkel op, die in augustus zijn functie neerlegde in verband met de groei van zijn bureau UNStudio.

Het Qualityteam is een onafhankelijke kwaliteitscommissie die samen met gemeente, marktpartijen en ontwerpers / architecten werkt aan een goed verloop van de ontwerpprocessen voor de nieuwe binnenstad. 

Dirrix is directeur-architect van het architectenbureau Diederendirrix. Daarnaast was hij tot voor kort Hoogleraar Architectonisch Stedenbouwkundig Ontwerpen aan de Technische Universiteit Eindhoven. Als supervisor is hij betrokken bij verschillende binnenstedelijke herontwikkelingsopgaven. 

Het Q-team bestaat verder uit: mw. Dr. M.C. (Marijke) van Schendelen (voorzitter), dhr. Ir. P. (Peter) van Deelen, dhr. Ir. M. (Michael) van Gessel en dhr. Drs. B. (Bert) van Meggelen. Alle leden zijn benoemd tot en met 31 augustus 2009.

www.binnenstad.nieuwegein.nl

Reageer op dit artikel