nieuws

Product techniek – Gelamineerd glas met duurzame stoffen

Geen categorie

Gelaagd glas waarin een vitrageachtige stof is gelamineerd wordt door het bedrijf Glass Inside op de Nederlandse markt gebracht.

Product techniek – Gelamineerd glas met duurzame stoffen

Dit Italiaanse Cotton is verkrijgbaar in ruim dertig verschillende designs en kleuren. Er is gekozen voor dunne vitrageachtige stoffen, zodat er spannende lichteffecten ontstaan. Cotton glas is uitermate geschikt om als scheidingswanden te dienen, maar kan ook als doorvalbeveiliging of tafelblad worden gebruikt. 

Tevens bestaat de mogelijkheid met een eigen stof het glas te lamineren. Voorwaarde is wel dat de stof aan specifieke eisen voldoet om te kunnen worden gelamineerd. Ook moet er rekening mee worden gehouden, dat dit slechts mogelijk is als het een bepaald volume betreft.

www.glassinside.nl 

Reageer op dit artikel