nieuws

Interieur – Sober en doordacht douchedesign

Geen categorie

HansaBasicJet is een nieuw doucheprogramma van fabrikant Hansa. Het oogpunt was een ongecompliceerde en robuuste handdouche met een aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding voor privé-badkamers in nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Interieur – Sober en doordacht douchedesign

De nieuwe handdouche is er met één of meerdere straalsoorten. De basisvariant biedt een naaldstraal, de variant met twee straalsoorten voegt daar een krachtige massagestraal aan toe en de meest uitgebreide variant biedt ook een zachte straal. 

Het design is sober, maar doordacht. Qua vormgeving licht de nadruk op het essentiële. Dankzij de ergonomisch gevormde grip ligt de handdouche goed in de hand. Met het aantrekkelijke design vande straalbodem in decente grijstinten, harmonieert de douche in elke badkamerstijl. Door te draaien aan de ring rondom de douchekop kan de gewenste straalsoort eenvoudig worden ingesteld. Geïntegreerde verdikkingen in de ring garanderen een vaste grip, ook met natte handen. 

HansaBasicJet is verkrijgbaar als losse handdouche, of met glijstangset en doucheslang. De glijstangset bestaat uit een glijstang, muurbevestiging en glijelement met handige verstelknop. Optioneel kan de set worden uitgebreid met een zeepbakje. Het design van de set is modern gereduceerd, passend bij de optiek vande handdouche. 

www.hansa-nederland.nl

Reageer op dit artikel