nieuws

Product interieur – Strak met subtiele rondingen

Geen categorie

Wastafels Mini- en Monowash van Clou en Cappellini

Product interieur – Strak met subtiele rondingen

Herkenbare, geometrische vormen en mooie maatverhoudingen verraden het handschrift van de gerenommeerde ontwerpers Roberta en Ludovica Palomba en Giulio Cappellini in de nieuwe wastafels uit de collectie van Flaminia bij Clou. Van Cappellini, tevens de nieuwe art-director van Flaminia, zijn de Miniwash en de Monowash: strakke, rechthoekige wasbassins met subtiel afgeronde hoeken. Klein maar fijn is de compacte Miniwash. De Monowash is –letterlijk– een blikvanger van formaat. De strakke, witte zuil is simpel van vorm, stevig en bijna monumentaal. In grote badkamers zorgen twee Monowash-zuilen naast elkaar voor een zowel esthetisch als functioneel goed resultaat. 

www.clou.nl 

Reageer op dit artikel