nieuws

Product interieur – Nieuwe kantoormeubelen van OFFECCT

Geen categorie

Maak het persoonlijk

Product interieur – Nieuwe kantoormeubelen van OFFECCT

Deze Playback-bank is van Eero Koivisto, die op verzoek van de Zweedse meubelfabrikant OFFECCT een speels en modulair zitmeubel ontwierp voor ontvangstruimtes. Door te variëren met de kleur en hoeveelheid kussens kan iedereen er zijn eigen bankstel van maken. De kussens worden met Velcro vastgemaakt aan de rugleuning. Van de Playback zijn rechte modellen verkrijgbaar en versies die in een rechte of ronde hoek passen. 

De jonge Finse ontwerper Teppo Asikainen, mede-eigenaar van architectuur- en designbureau Valvolmo in Helsinki, is verantwoordelijk voor het akoestisch paneel Mesh. Dit vierde ontwerp uit de Soundwave-collectie van OFFECCT is gemaakt van polyestervezels, een zacht aanvoelend en geluidsabsorberend materiaal. Mesh bestaat uit scherpe driehoeken, die fraai contrasteren met het zachte materiaal. Afhankelijk van de lichtinval en de plaats verandert het oppervlakte van uiterlijk. Het paneel is ideaal voor het tegenhouden van geluiden in kantooromgevingen. 

www.offecct.se

Reageer op dit artikel