nieuws

Product interieur – Oppepper voor de badkamer

Geen categorie

Van de tekentafel van de Nederlandse ontwerper Peter Littmann is deze Fresh’n Up van Clou: een kleurrijk opbergmeubel voor in de badkamer of toilet. Het is een compact toiletmeubel met als basis een wit fonteintableau van gespoten mdf.

Product interieur – Oppepper voor de badkamer

Het aflegvlak biedt ruimte aan accessoires zoals een zeepdispenser of toiletartikelen, het multifunctionele binnenvak is ideaal voor gastendoekjes en verkrijgbaar in vier actuele kleuren: frisgroen, oranje, grijs en wit. Dit zijn tevens de kleuren van het bijpassende kubuskastje, voor spullen die onder handbereik moeten liggen, maar níet in het zicht. Gecombineerd met een fonteintje van wit keramiek, wandkraan, designsifon, een spiegel en spiegellamp is Fresh’n Up een compact en compleet toiletmeubel.

www.clou.nl

Reageer op dit artikel