nieuws

Dag van de Bouw

Geen categorie

Wie eens wil weten hoe het er aan toe gaat op een bouwplaats kan deze zaterdag zijn hart ophalen. Ruim zestig bouwprojecten, verspreid over het hele land, zijn zaterdag 3 juni tussen 10.00 en 16.00 uur open voor het publiek.

Dag van de Bouw

De te bezoeken projecten variëren van woningbouw tot infrastructuur en hebben alle een verschillende omvang. Bezoekers kunnen onder andere een kijkje nemen bij de restauratie van de St. Jan in Den Bosch, een asfaltcentrale in Westerbroek (Groningen), het ‘Strijkijzer’in Den Haag, het (grootste bouwproject) Amsterdamse Stationseiland en de tunnelbak van de A73 in Roermond.

De Dag van de Bouw wordt georganiseerd door Bouwen Nederland. Met dit evenement wil de sector laten zien hoe er wordt gewerkt en op welke wijze technisch ingewikkelde bouwwerken tot stand komen.

Een overzicht van alle opengestelde locaties is te vinden op www.debouwmaakthet.nl

Reageer op dit artikel