nieuws

Ontwerper + ontwikkelaar = Urban Mediation

Business

Jos van Eldonk (Soeters Van Eldonk architecten) en Marc du Pon (Dupon Vastgoed) starten een nieuw adviesbureau: Urban Mediation. De ontwerper en de ontwikkelaar willen vastgelopen projecten met hun gebundelde kennis weer in beweging te krijgen.

Ontwerper + ontwikkelaar = Urban Mediation

Veel plannen en ambities in de gebiedsontwikkeling zijn tot stilstand gekomen. Partijen realiseren zich dat gebiedsontwikkelingen niet langer onder de oude condities haalbaar zijn, maar staan vaak lijnrecht tegenover elkaar als het gaat om de oplossingsrichting(en).

Urban Mediation denkt vastgelopen plannen vlot te kunnen trekken door de probleemanalyse helder te schetsen, de oplossingsrichtingen te formuleren en in dialoog met betrokkenen te komen tot een ontwikkelingsrichting waarin de partijen zich kunnen vinden.

Reageer op dit artikel