nieuws

Mischa-Marah Wullems naar KOW architecten

Architectuur

Mischa-Marah Wullems naar KOW architecten
Mischa Marah Wullems associate partner en architect bij KOW

Mischa-Marah Wullems start 2020 als associate partner en architect bij KOW. Naast het ontwerpen van brede scholen, integrale kindcentra en multifunctionele accommodaties richt Mischa-Marah zich samen met Pieter Sitsen op de herontwikkeling en transformatie van de bestaande bouwvoorraad.

‘In het veranderende gebouwgebruik waarin flexibiliteit, circulariteit en energie onlosmakelijke dragers zijn ligt een permanente uitdaging voor losmaakbaar ontwerpen. Mischa-Marah vult hierbij het kennisniveau op bovenstaande punten binnen KOW aan’, zo schrijft het persbericht.

KOW is een architectenbureau met vestigingen in Den Haag en Eindhoven. De partners zijn Pieter Sitsen, Roel Jansen, René Buur en Sebastiaan Jansen.

Lees ook:

Reageer op dit artikel