nieuws

Jury De Meester bekend

Architectuur

Jury De Meester bekend

Op woensdag 30 oktober 2019 vindt de 5e editie van De Meester plaats. Uit de elf presentaties van afgestudeerden van de Rotterdamse Academie van Bouwkunde zullen drie worden genomineerd om mee te dingen naar de titel de Meester 2019. Juryvoorzitter Dikkie Scipio maakte deze week de jury bekend.

De jury van deze jubilieumeditie bestaat uit:

Dikkie Scipio, oprichter KAAN Architecten, voorzitter
Dirk Jan Postel, partner Kraaijvanger Architects, architectuur
Harm Tilman, hoofdredacteur De Architect, pers & stedenbouw
Victor Mani, voormalig decaan MSA Münster, architect
Joep van Lieshout, beeldend kunstenaar

In 2015 heeft de Fleur Groenendijk Foundation een jaarlijks uit te reiken promotieprijs in het leven geroepen met de naam ‘De Meester’. Voor deze prijs komen alleen afgestudeerden van de Rotterdamse Academie van Bouwkunst in aanmerking. De prijs van € 5.000 dient ter ondersteuning en bevordering van de promotie van het werk van de jonge architect of stedenbouwer.

Meer informatie

Lees ook:

Reageer op dit artikel