nieuws

DP6 en Bureau B+B geselecteerd voor onderwijs-gebouwen en landschap Argonautenweg Rotterdam

Architectuur

DP6 en Bureau B+B geselecteerd voor onderwijs-gebouwen en landschap Argonautenweg Rotterdam
DP6 en Bureau B+B geselecteerd voor onderwijs-gebouwen en landschap Argonautenweg Rotterdam

DP6 architectuurstudio en Bureau B+B Stedebouw en Landschapsarchitectuur hebben de Europese aanbesteding gewonnen voor de nieuwbouw van twee onderwijsgebouwen met omringend landschap aan de Argonautenweg in Rotterdam. De twee gebouwen voor stichting BOOR zullen plek bieden aan Wolfert Dalton en de VSO-afdeling van Mytylschool De Brug.

Het winnend schetsontwerp van DP6 en Bureau B+B toont een aantrekkelijke campus met twee schoolgebouwen met ieder een eigen karakter, die samen in de groene omgeving één geheel vormen. De twee gebouwen gaan in het ontwerp een dialoog aan met elkaar en met het landschap, bieden ruimte voor doorzicht en intimiteit, voor ontmoeting en synergie en voor een diversiteit aan buitenruimten. Lees meer>>

DP6 en Bureau B+B geselecteerd voor onderwijs-gebouwen en landschap Argonautenweg Rotterdam

Aula

Projectgegevens

Opdrachtgever: Gemeente Rotterdam
Ontwerp: DP6 Architectuurstudio Delft
Landschapsarchitect: Bureau B+B Stedebouw en Landschapsarchitectuur, Amsterdam

Lees ook:

 

Foto's

Reageer op dit artikel