nieuws

Laatste kans – Aanmelden projectbezoek Liander met Thomas Rau

Architectuur

Op donderdag 14 september brengt de Architect een projectbezoek aan Liander in Duiven. Thomas Rau neemt ons mee door het nieuwe kantoor van Alliander, dat volgens zijn ideeën over de circulaire economie is getransformeerd. Meld je snel aan, er zijn nog plekken beschikbaar!

Laatste kans – Aanmelden projectbezoek Liander met Thomas Rau
foto: Marcel van der Burg

Thomas Rau geldt als een van de voorvechters van het circulaire gedachtengoed. In Alliander kreeg hij de kans deze ideeën in de praktijk te brengen. Tijdens deze inspirerende middag gaan we in op de mogelijkheden en uitdagingen voor het circulaire bouwen en wat dit concreet voor het ontwerpen betekent.

 

Meld je direct aan voor het projectbezoek!

In Duiven realiseerde Thomas Rau in opdracht van energiebedrijf Alliander en in samenwerking met een groot aantal partners een vernieuwend gebouw. Het gebouw lijkt op het eerste gezicht een gloednieuw project, maar is in werkelijkheid een transformatie en uitbreiding van het bestaande.

Aan de middag verlenen Thomas Rau (RAU Architecten, TurnToo), Bart Blokland (Alliander), Saskia Roelofs-de Tombe (Fokkema & Partners Architecten), Robbert de Jonge (Gispen) en Pascal van Dort (Rockfon) hun medewerking. Na de presentaties volgt een rondleiding door het gebouw onder leiding van de architecten. De middag wordt afgesloten met een borrel.

 

Verder lezen

Reageer op dit artikel