nieuws

Nieuw Hare Krishna Centrum in Hertsmere

Architectuur

Cottrell & Vermeulen Architecture hebben het ontwerp gemaakt voor een nieuw gebouw van de Hare Krishna gemeenschap in Engeland. Het gebouw krijgt twee etages en wordt onderdeel van Bhaktivedanta Manor, een hintoetempel in Hertforshire.

Nieuw Hare Krishna Centrum in Hertsmere

Bhaktivedanta Manor is een groot monumentaal pand, gelegen binnen grote siertuinen en een agrarisch bedrijf op Letchmore Heath. Het landhuis is een plaats van verering voor de Hindoestaanse gemeenschap die het gebouw gebruiken om pasgeboren kinderen te zegenen en voor huwelijksceremonies.

 Hindoetempel Hindoe Tempel door Cottrell & Vermeulen in Hertforshire

Hindoe Tempel door Cottrell & Vermeulen in Hertforshire

Het voorstel van Cottrell Vermeulen bevat faciliteiten voor een eredienst en gemeenschapsfaciliteiten om de groeiende behoeften van de hindoe-en Hare Krishna-gemeenschap, zowel lokaal als op nationaal niveau te voldoen.

Hindoe Tempel door Cottrell & Vermeulen in Hertforshire

Hindoe Tempel door Cottrell & Vermeulen in Hertforshire

Hindoe Tempel door Cottrell & Vermeulen in Hertforshire

Reageer op dit artikel