nieuws

Bouw het zelf in Nieuw Delft

Architectuur

In Nieuw Delft in het Van Leeuwenhoekkwartier zijn nieuwe zelfbouwkavels beschikbaar. Om toekomstige kopers te helpen hun ultieme droomhuis te maken organiseert Nieuw Delft op 24 en 31 augustus zelfbouwateliers waarin geïnteresseerde alles te weten komen over de mogelijkheden van de locatie in het centrum van Delft.

Bouw het zelf in Nieuw Delft

Woensdag 24 augustus: Zelf bouwen, hoe doe je dat?

Tijdens het zelfbouwatelier op woensdag 24 augustus wordt het concept kavelpaspoort toegelicht. Geïnteresseerde zelfbouwers ontvangen alle inns en outs over de kavels, over individueel- of groepsbouw, wonen & ondernemen op jouw kavel, maatvoeringen, prijzen, bouwmogelijkheden en meer. Verder kunnen ze kennis maken met andere zelfbouwers, hun ervaringen, ideeën en plannen horen en vragen stellen.

•    Het programma start om 19.30 uur
•    Locatie: Loods 015, Nijverheidsstraat 7 in Delft
•    Volledige programma en aanmelden via: www.nieuwdelft.nl/24-augustus

Woensdag 31 augustus: Meet Greet…

Onder meer architecten, ervaren zelfbouwers, zelfbouwgroepen ‘in wording’, adviseurs en de stedenbouwkundige staan op 31 augustus klaar om in gesprek te gaan met geïnteresseerde zelfbouwers over de zelfbouwmogelijkheden in het Van Leeuwenhoekkwartier. Want zelfbouwen doe je niet alleen! Waar moet je rekening met houden, tips trics, hoe kan je het proces slim inrichten? De avond start met een presentatie van stadsbouwmeester Wytse Patijn, ter inspiratie voor wat de mogelijkheden zijn op deze mooie locatie.

•    Het programma start om 19.30 uur
•    Locatie: Loods 015, Nijverheidsstraat 7 in Delft
•    Volledige programma en aanmelden via: www.nieuwdelft.nl/31-augustus

Kaveluitgifte loting

De bijeenkomsten op 24 en 31 augustus helpen geïnteresseerde zelfbouwers een stap dichterbij een goed voorbereide inschrijving voor een kavel in het Van Leeuwenhoekkwartier. Inschrijving voor een kavel kan van 16 t/m 22 september. De KavelKiesDag (loting van de kavels en optie nemen) vindt vervolgens plaats op zaterdag 24 september.   

Reageer op dit artikel