nieuws

Groot woningproject op Heijplaat Rotterdam

Architectuur

Aan de Heysehaven op de Heijplaat in Rotterdam komt de moderne en groene woonwijk ‘Het Verborgen Geheim’. Hier bouwt Van Omme & De Groot Projectontwikkelaars in samenwerking met KuiperCompagnons 170 nul-op-de-meter verschillende type koopwoningen.

Groot woningproject op Heijplaat Rotterdam

Heijplaat is een van de stadshavens van Rotterdam gelegen achter de voormalige scheepswerf van de Rotterdamsche Droogdok Maatschappij. Er komen kadewoningen en twee-onder-één-kapwoningen en eengezinswoningen in diverse groottes en prijsklassen. De woningen zijn te koop vanaf 189.500 euro voor een eengezinswoning, 292.500 euro voor een twee-onder-één-kapwoning en vanaf 289.500 euro voor een kadewoning.

Alle woningen zijn nul-op-de-meter. Dat betekent dat de energiemeter in de woningen aan het eind van een jaar op dezelfde stand staat als aan het begin van het jaar. De zonnepanelen op het dak wekken voldoende stroom op voor zowel de installaties in de woning als alle huishoudelijke apparatuur. Elke woning heeft een eigen warmtepomp die de woning verwarmt in de winter en koelt in de zomer. Daarnaast zijn de woningen extra energiezuinig dankzij drievoudig-glas en warmteterugwinunits die gebruikt worden voor ventilatie en douchewater.

 

 

Reageer op dit artikel