nieuws

Wie waren er op ARC16

Architectuur

Voor de uitreiking van de ARC16 Awards toog tout architectonisch Nederland afgelopen donderdag naar het Kurhaus in Scheveningen. In de magnifieke Kurzaal werden onder leiding van presentator Chris Keulemans in zeven categorieën de ARC16 Awards uitgereikt. Meer dan 300 genodigden zagen onder het genot van een hapje en een drankje hoe Office Winhov de Oeuvre Award in ontvangst nam en Kees Kaan de ARC16 Architectuur Award in de wacht sleepte. Kon je het gala niet bijwonen? Geen nood, bekijk onderstaand de foto’s van de avond die Hans de Vries van Get in the Picture in de wandelgangen maakte.

Wie waren er op ARC16


Ninke Happel en Marjolein van Eig


Samira Boon en Bart Reuser


Robert Bronwasser en Harm Tilman

Victor de Leeuw, Mattijs van Ruijter en Marijn Schenk


Peter van Assche met partner


Jeroen van Schooten en Jan Willem van de Groep


Van rechts naar links: Chris Collaris, Tom Frantzen, Reimar Von Meding


Jan Peter Wingerder en Vera Yanovshtchinsky


Nina Nannini, Chris Keulemans en Harm Tilman

Reageer op dit artikel