nieuws

Orthopedisch Centrum Antwerpen

Architectuur

Antwerpen heeft er een nieuw orthopedisch centrum bij, gelegen op de Kielsevest. Edward Sorgeloose Architecture stond in voor het ontwerp van het interieur, dat een lichte, sobere en harmonieuze omgeving moet creëren voor de patiënten. De grootste uitdaging bestond erin samen met Tecnobel de technieken te implementeren in het minimalistische interieur. Het project is gebouwd door door Artico.

Orthopedisch Centrum Antwerpen

De opdracht van Edward Sorgeloose Architecture was reeds van in het begin duidelijk. Het interieur van het nieuwe, 700m2 grote orthopedische centrum in hartje Antwerpen moest enerzijds klantvriendelijkheid en anderzijds stijl uitstralen.

 Edward Sorgeloos - Antwerpen Medisch centrum

Het ontwerpbureau kreeg daarvoor zo goed als carte blanche: van de planorganisatie over het ontwerp van het maatwerk, tot de kleurenkeuze en de keuze van het losse meubilair, alles lag in de handen van de Antwerpse interieurvormgever.

 Lees verder op architectura.be

Reageer op dit artikel