nieuws

Renovatie Bonifaciuspark Eindhoven bijna voltooid

Architectuur

Afgelopen woensdag is de nieuwe voetgangersbrug in het Bonifaciuspark in Eindhoven geplaatst. Het is een van de laatste projecten die hoort bij de renovatie van het park. De duurzame brug bestaat volledig uit kunststof waardoor weinig of geen onderhoud nodig is.

Renovatie Bonifaciuspark Eindhoven bijna voltooid

 

 

De voetgangersbrug is een van de langste in zijn soort en heeft geen tussensteunpunten. Om de brug te kunnen maken heeft de gemeente Eindhoven advies ingewonnen bij de gemeente Rotterdam die meer ervaring heeft in het gebruik van dit soort bruggen.

De brug van producent Fiber Core Rotterdam is volledig van kunststof gemaakt, hierdoor is hij duurzaam en is er zo goed als geen onderhoud nodig.

 

Reageer op dit artikel