nieuws

Verschenen – de Architect juni 2014

Architectuur

Omdat steeds meer gezinnen in de stad willen wonen is behoefte aan nieuwe modellen om van de steden aantrekkelijke woonplaatsen te maken. In het artikel ‘Nieuwe woonmodellen in de stad’ van het juninummer ruim aandacht voor deze problematiek. Daarnaast in het nummer in de rubriek Ontwerp een uitgebreid artikel over het Muziekcentrum in Utrecht en een interview met de ontwerper van het gebouw, Herman Hertzberger.

Verschenen – de Architect juni 2014

Elk nummer besteedt de Architect aandacht aan artikelen over wat architecten nodig hebben bij het ondernemen in termen van aanpak, benaderingen en verdienmodellen. Deze maand gaan we dieper in op ‘Communicatieve vaardigheden’ met een artikel over ‘Opdrachtgeven na de crisis’.

In de rubriek Techniek wordt Shigeru Ban voor het voetlicht gehaald, niet voor het winnen van de Pritzkerprijs maar voor zijn Tamediagebouw in Zurich. De interieurrubriek tenslotte, gaat de grens over en kijkt binnen bij Tomek Rygalik in Polen..

 Lees meer over de inhoud.

Wil je meer lezen? Bestel dan een los nummer.

Actie abonnement de Architect

Reageer op dit artikel