nieuws

Een woning in één dag

Architectuur

VolkerWessels brengt de bouwtijd van geprefabriceerde conceptwoningen terug tot één dag. Het geesteskind van Dik Wessels wordt nu in Holten uitgevoerd. Daar bouwt de aannemer 30 vrijesectorhuurwoningen die direct sleutelklaar zijn én nul-op-de-meter. Het concept Morgen Wonen is een eigen initiatief, waarvoor VolkerWessels ook als belegger optreedt. De gedachte is dat deze projecten als voorbeeld kunnen dienen voor reguliere vastgoedbeleggers.

Een woning in één dag

De doelgroep van VolkerWessels is de groeiende groep woningzoekenden die te veel verdienen voor een sociale huurwoning, maar te weinig om een huis te kopen. De kant-en-klare woningen bieden meer luxe, tegen minder woonlasten.

De onderdelen van de woningen die VolkerWessels bouwt aan de Drostenweg in Holten komen tot in alle details geprefabriceerd de bouwplaats op. Daar is het een kwestie van inhijsen, monteren en als de werkdag voorbij is, is alweer een woning klaar.

 

Lees meer in dagblad Cobouw

Reageer op dit artikel