nieuws

Nominaties StiB Award 2014 bekend

Architectuur

Uit bijna vijftig aanmeldingen zijn de nominaties bekendgemaakt voor de StiB Award (Steden in Beweging). Kanshebbers zijn: Rotterdam Central District, ArenaPoort en The Bank/Rembrandtplein in Amsterdam en MFC Het Spectrum in Burdaard. De prijs is een initiatief van de WPM Groep en Vastgoedmarkt.

Nominaties StiB Award 2014 bekend

Met de jaarlijkse StiB Award – in 2013 voor het eerst toegekend – belonen de WPM Groep en Vastgoedmarkt de gemeente met de meest succesvolle, recent voltooide gebiedsversterking binnen Nederland. In aanmerking komen projecten die op een onderscheidende manier bijdragen aan het intensiveren van de vitaliteit en de dynamiek van een stad, stadsdeel of dorp.

Tijdens een bijeenkomst over Steden in Beweging op de vastgoedbeurs Provada op woensdag 4 juni om 14:00 uur zullen de juryleden CEO Henk Jagersma van Syntrus Achmea Vastgoed (voorzitter), wethouder Linnekamp van Zaandam (StiB-winnaar 2013), SER-kroonlid professor Paul Schnabel en algemeen directeur van de WPM Groep Pieter Affourtit een toelichting geven. Aansluitend wordt de winnaar van de StiB Award 2014 bekendgemaakt.

De overige juryleden zijn: Sabine Bentvelzen, winnaar van de Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent Award 2013, volksfilosoof en auteur Bas Haring, rijksbouwmeester Frits van Dongen, Vastgoedmarkt-uitgever Marcel Jille en Vastgoedmarkt-hoofdredacteur Johannes van Bentum.

Bron: Vastgoedmarkt.nl

Reageer op dit artikel