nieuws

Agendatip: Zumthor in De Zwijger

Architectuur

Het is nog een beetje vroeg, maar je kan ’t maar beter in je agenda hebben staan: 29 april is Peter Zumthor in Pakhuis de Zwijger. Hij discussieert daar met de Finse architect Juhani Pallasmaa en de Duitse filosoof Gernot Böhme over atmosfeer: een van de centrale thema’s in hun definitie van architectuur.

Agendatip: Zumthor in De Zwijger

Alledrie werkten mee aan de 91e editie van architectuurmagazine OASE met het thema Sfeer in Gebouwen, dat die avond ook wordt gepresenteerd.

De avond vindt plaats van 20 tot 22 uur en er zijn alleen nog kaarten van 75 euro per stuk verkrijgbaar (= standaard kaartje plus abonnement op OASE magazine voor 3 edities). Deze zijn te koop via http://www.dezwijger.nl/oase91. Er geldt een maximum van twee kaarten per persoon.

Het event is ook via live stream te volgen: http://www.dezwijger.nl/livestream.

Bruder Klaus Chapel in Wachendorf door Peter Zumthor. Foto: Sebas Veldhuisen

 

Reageer op dit artikel