nieuws

Subsidies voor beurzen en activiteiten

Architectuur

Organisaties op het gebied van architectuur, vormgeving en e-cultuur kunnen nog tot 1 november bij het Stimuleringsfonds aanvragen indienen voor de Deelregeling Activiteitenprogramma’s 2014.

De deelregeling activiteitenprogramma’s, met een budget van € 1.3 miljoen, richt zich op activiteiten met een samenhangend programma. Het programma kan bijvoorbeeld bestaan uit een serie debatten, tentoonstellingen, manifestaties, onderzoek of andere verdiepende activiteiten, verspreid over het jaar. Er kan ook subsidie worden aangevraagd voor festivals of andere evenementen, zolang het in de vorm is van een programma.

Een programma omvat verschillende projectvormen en het programma vindt plaats in een langere periode dan alleen het festival of evenement zelf. Een programma kan gericht zijn op een specifieke discipline of op meerdere disciplines.

Beurzen

In september schrijft het Stimuleringsfonds open call uit voor SXSW in Austin, Texas en WDC 2014 in Kaapstad, Zuid-Afrika. Ontwerpers kunnen volgens de voorwaarden van het programma een aanvraag indienen voor een bijdrage op hun begrotingstekort voor een project voor een van de twee plaatsen.

Bron: BNA

Reageer op dit artikel