nieuws

Gemeente Den Haag start verkoop tweede lichting kavels

Architectuur

Den Haag biedt nieuwe kavels en een oud kluspand aan voor geïnteresseerden die daar hun droomwoning kunnen ontwikkelen en (ver)bouwen. De verkoop van de locaties, die door heel Den Haag liggen, start zaterdag 30 maart om 10.00 uur in het stadhuis. Het gaat volgens het principe ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’.

Gemeente Den Haag start verkoop tweede lichting kavels

Scheveningen

In hartje Scheveningen, aan de Duinstraat naast theater De Appel, komt een uniek kluscomplex met veel authentieke elementen in de verkoop. In het pand komen tien afzonderlijke huizen met een woonoppervlak tussen de 50 en 100 m2.

Mariahoeve

Op bouwlocatie Isabellaland in de wijk Mariahoeve zijn 63 kavels beschikbaar. Er kunnen alle soorten woningen worden gebouwd van een kleinschalig appartementencomplex tot een vrijstaande woning.

Escamplaan

De Escamplaan in Houtwijk biedt ruimte voor het bouwen van een huis met een tuin aan het water. Hier is ruimte voor 66 eengezinswoningen waarvan tien kavels op ‘het eiland’ ook geschikt zijn voor een klein appartementencomplex.

Uithofslaan en Laakhaven

Villapark Uithofslaan biedt 66 royale bouwkavels in een luxe woonwijk.In de stoere woon/werkomgeving Laakhaven West zijn nu ook bouwkavels van 57 tot 750 vierkante meter te koop. Het bouwveld Laakhaven West Bouwblok B biedt acht bouwkavels van verschillende grootte.

Start verkoop 30 maart

Vanaf 10.00 uur start op 30 maart de verkoop via de Kavelwinkel in het stadhuis aan het Spui 70, ingang Kalvermarkt (Forumzijde). Alle regels en voorwaarden over de verkoop van de kavels en kluswoningen zijn te lezen op www.ikbouwindenhaag.nl

Informatiebijeenkomst

Op vrijdag 29 maart organiseert de gemeente Den Haag tussen 17.00 en 21.00 uur in het Atrium van het Haagse stadhuis een Meet & Greet met professionals. Hier kunnen potentiële huizenbouwers en andere geïnteresseerden zich vrijblijvend oriënteren en laten adviseren door verschillende professionals.

Actie abonnement de Architect

Reageer op dit artikel