nieuws

Interface Designwedstrijd ‘Reconnect Your Space’

Architectuur

Interface lanceert de internationale designwedstrijd ‘Reconnect Your Space’. Het bedrijf in modulaire vloerbedekking is op zoek naar een ontwerp gebaseerd op ‘biofilie’, de instictieve liefde van mens voor natuur.

Interface Designwedstrijd  ‘Reconnect Your Space’

Het bedrijf roept architecten, designers en studenten op een oplossing te ontwerpen die laat zien hoe biofilie het ontwerp van stedelijke- en werkomgevingen kan beïnvloeden.

De maker van het winnende ontwerp wint een vierdaagse reis naar Singapore, San Francisco of Cornwall waar hij of zij kennis kan maken met inspirerende ontwerpen gebaseerd op biofilie.

Social Media

Van alle inzendingen gaan de zes inzendingen met de meeste stemmen op social media en www.interfacereconnect.com door naar de finale. Een driekoppige jury kiest de uiteindelijke winnaar. De jury bestaat uit Robert Fox, directeur van Fox Architects uit New York, Paul McGillick, hoofdredacteur van Indesign Publishing uit Sydney en Richard Weston, hoogleraar architectuur aan de Welsh School of Architecture, van Cardiff University in Wales. 

Aanmelden

Aanmelden voor de wedstrijd kan tot en met 1 april via www.interfacereconnect.com. De uitslag wordt op 6 mei bekendgemaakt.

Reageer op dit artikel