nieuws

Agendatip: Lunchlezing Charles Landry

Architectuur

Op 26 april geeft Charles Landry een lezing in de Academie van Bouwkunst Rotterdam over het belang van vitale stadstraten, de kritische succesfactoren en de mogelijke rol van stedebouwkundigen en architecten.

Agendatip: Lunchlezing Charles Landry

 

Charles Landry, een internationale autoriteit op het gebied van verbeeldingskracht en creativiteit in de transformerende stad, werkt veel samen met besluitvormers en lokale bestuursleden. Door hen te stimuleren, te inspireren en te faciliteren wil hij steden vooruit helpen en verbeteren. Zo stelt hij bijvoorbeeld dat fantastische plaatsen en steden een goede balans hebben tussen contradicties; er is rust, maar ook dynamiek. De plekken zijn enerzijds dichtbebouwd, anderzijds is er ook ruimte voor privacy. Zijn optiek over de stad heeft al veel landen geïnspireerd. Nu is het tijd voor Rotterdam.

De lezing vindt plaats op vrijdag 26 april om 12:30 uur op de Heijplaatstraat 23, Rotterdam. Meer informatie kunt u vinden op www.charleslandry.com

 

Reageer op dit artikel