nieuws

Vakbeurs Energie Den Bosch

Techniek

Vanaf 10 tot en met 12 oktober is in Den Bosch de vakbeurs Energie, een platform voor duurzame energie. Hierin veel aandacht voor duurzame energieopwekking en energiebesparing door middel van innovaties, lezingen, live demonstraties en waardevolle contacten. Tijdens de beurs worden ook twee Awards uitgereikt, een voor de Energie Professonal van het Jaar en het Energie Talent van het Jaar.

Vakbeurs Energie Den Bosch

Binnen de Vakbeurs is een het platform Energie & Industrie ingericht. Dit platform krijgt een eigen inhoudelijk programma en aparte presentatie op de beursvleur. Op het gebied van duurzame mobiliteit en mobiliteitstoepassingen kunnen bezoekers terecht op de aangrenzende vakbeurs Ecomobiel.

PassiefBouwen
Ook dit jaar programmeert Stichting PassiefBouwen de lezingen en workshops van het Theater PassiefBouwen. In aanvulling hierop introduceert de stichting ook een thematische route waarmee bezoekers hun weg vinden langs alle exposanten en producten die aansluiten bij deze duurzame bouwfilosofie. Bezoekers komen een keur aan oplossingen voor passiefhuizen tegen op de beursvloer variërend van isolatie, ventilatie tot daglichtoplossingen.Praktisch
Vakbeurs Energie: 10, 11 en 12 oktober 2017 in de Brabanthallen in Den Bosch. Vakbeurs Ecomobiel: 10, 11 en 12 oktober 2017. Dagelijks van 10.00-17.00 uur. Zie voor meer informatie Vakbeursenergie.nl en Ecomobiel.nl.

 

 

 

Reageer op dit artikel