nieuws

Nominaties Nederlandse Duurzaam Bouwen Awards 2014

Techniek

Uit 37 inzendingen voor de eerste editie van de Nederlandse Duurzaam Bouwen Awards, die in totaal 206 organisaties vertegenwoordigen, zijn de genomineerden gekozen. De winnaars worden op 3 februari in de voormalige stoomketelfabriek Deprez in Tilburg bekend gemaakt.

 

De genomineerden zijn:

Categorie 1 – Duurzaamste Samenwerking op lokaal niveau (Gemeente): Gemeente Arnhem, Gemeente Haarlemmermeer, Gemeente Barneveld samen met SP architecten

Categorie 2 – Duurzaamste Samenwerking op regionaal niveau (Regio): Omgevingsdienst Brabant Noord, Stadsregio Arnhem Nijmegen, Versnellingsteam Duurzaamheid Noordelijke Corporaties

Categorie 3 – Duurzaamste Woningcorporatie: Jutphaas Wonen, de Alliantie, De Huismeesters

Categorie 4 – Duurzaamste Bouwpartij: Kuipers- en Koers Bouw/BG&M Bouw, Heijmans, Giesbers Wijchen, Nieuwenhuizen Daandels Bouw

Categorie 5 – Duurzaamste Gemeentelijk Vastgoed Organisatie: Gemeente Schiedam, Gemeente Brummen, Gemeente Tilburg

Categorie 6 – Duurzaamste Ketenintegratie: GWLO – Azimut Bouwbureau, Ariens Vastgoed Onderhoud, Van Campen Bouw, Promantor, VDM, Smartwin/Houtman, Atechpro, Babel en Partners, EGT, Meerinfra, Hoogveld, E-Sequent – de Alliantie, Rutges Vernieuwt, Nijhuis Bouw, Groot Onderhoud 2.1 – Hagemans Vastgoedonderhoud Verweij Houttechniek, Weijers Eijkhout, Romijnders Installaties, Comfort Company, Ventimon Technische Installatiebedrijven en Takkenkamp.

De Nederlandse Duurzaam Bouwen Awards worden mogelijk gemaakt door het Ministerie van Infrastructuur en Milieu, het Ministerie van Binnenlandse Zaken, de Provincie Utrecht, Aedes, Bouwend Nederland, Vereniging van Nederlandse Gemeenten, de Gemeente Tilburg, Raab Karcher Green Works, het nieuwsplatform Duurzaam Gebouwd en het vakblad De Ingenieur. W/E adviseurs nam het initiatief.  

Reageer op dit artikel