nieuws

Prijsvraag voor energieambitieuze woningbouwconcepten en vernieuwende opdrachtgevers

Techniek

Prijsvraag De Voorsprong is geopend voor inzendingen. Tot en met 25 september kan iedereen zijn energieambitieuze woningbouwconcepten inzenden. Er is 75.000 euro prijzengeld uitgeloofd voor en er is een ere-prijs voor vernieuwende opdrachtgevers.

Prijsvraag voor energieambitieuze woningbouwconcepten en vernieuwende opdrachtgevers

Het initiatief van innovatieprogramma Energiesprong en Netwerk Conceptueel Bouwen wordt ondersteund door Neprom, Aedes, Vernieuwing Bouw en NVTB.

Nomineer je opdrachtgever(s)

Energiesprong beoogt de markt van betaalbare energieambitieuze bouwconcepten aan te jagen. Omdat deze procesinnovatie volgens het programma alleen tot stand komt door opdrachtgevers die het aandurven om zich niet tot in detail met de oplossing van een opgave te bemoeien, nodigt met name het Netwerk Conceptueel Bouwen conceptaanbieders uit om hun opdrachtgevers te nomineren voor de ere-prijs. Pieter Huijbregts, secretaris van het Netwerk: “Opdrachtgevers die nu op perfecte wijze innovatie stimuleren bestaan wellicht helemaal niet. Maar we willen wel die opdrachtgevers die hun nek uitsteken bij dit initiatief aan tafel. Daarom roep ik alle conceptaanbieders op om via de site van het Netwerk opdrachtgevers te nomineren.”

Categorieën renovatie en nieuwbouw

De prijs wordt uitgereikt in de categorieën renovatie en nieuwbouw. Tijdens Manifestatie De Voorsprong op 22 november worden de prijswinnaars tijdens een openbaar jurydebat bepaald.

Reageer op dit artikel