Project

ARC19: Trainingsruimte Wielervereniging RWC Ahoy in Rotterdam – ASAS Architecten

Architectuur

Totale renovatie door een nieuwe eenheid tussen bestaand en nieuw

Toelichting door ASAS Architecten – Voor de wielervereniging RWC Ahoy is een trainingsruimte gerealiseerd. Door een doorlopende dakrand wordt een nieuwe eenheid gemaakt en ontstaat een totaal nieuw beeld. De dakrand verbind niet alleen de bouwdelen maar biedt ook beschutting voor toeschouwers tijdens trainingen.

Foto's

Ontwerp en realisatie

  • Adres Landscheiding 101
  • Plaats Rotterdam
  • Projecttitel Trainingsruimte Wielervereniging RWC Ahoy
  • Projectarchitect(en) Arjan Scheer
  • Adviseur constructie ABQ, Bergschenhoek
  • Adviseur installaties ABQ, Bergschenhoek
  • Aannemer Groenewegen
  • Bouwmanagement Arno Niewold
  • Bruto vloeroppervlakte (m2) 110
  • Netto vloeroppervlakte (m2) 100
  • Bruto inhoud 330
  • Netto inhoud 300
  • Programma Trainingsruimte voor een wielervereniging
  • Voorlopig ontwerp 2-2017
  • Definitief ontwerp 7-2017
  • Aanvang bouw 8-2018
  • Oplevering 4-2019
  • Bouwsom inclusief installaties (€) 125000
  • Opdrachtgever RWC Ahoy, Rotterdam
  • Ontwerpbureau ASAS Architecten, Utrecht
Reageer op dit artikel