artikel

Composiet vlonderplanken

productnieuws

In de tuin wordt vaak gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout. Ook stijgt de vraag naar stevig en onderhoudsvriendelijk materialen. Met de composiet vlonderplanken wordt het beste van twee werelden verenigd. Deze planken zien eruit als hout en voelen ook zo aan, maar hebben de voordelen van kunststof. De composiet vlonderplank is opgebouwd uit verschillende materialen, hierdoor is gekozen voor kwaliteit, stevigheid en een lange levensduur. Met de composiet vlonderplanken ziet je veranda, terras of overkapping er altijd mooi uit.

Composiet vlonderplanken

Voordelen composiet vlonderplanken

Over composiet vlonderplanken kunnen we alleen maar positief zijn. Zo splinteren ze niet, wat wel zo fijn is wanneer je in de zomer op blote voeten rondloopt. Daarnaast zijn ze onderhoudsvriendelijk en is het niet nodig om ze ieder jaar te schuren, te beitsen of te verven. Deze planken splijten niet, ook niet door weersinvloeden. De buitenste laag biedt een goede bescherming tegen vuil en vocht en de vlonderplanken zijn zeer eenvoudig schoon te maken. Daarnaast zijn ze ook nog eens kleurecht. Dit betekent dat ze hun oorspronkelijke kleur niet verliezen. Daarnaast zijn deze planken milieuvriendelijk. De lange levensduur zorgt er ook nog eens voor dat deze vloerplanken voor de overkapping of terras kostenbesparend zijn. Bij Woodcomposiet.nl vind je een ruime keus in de beste composiet vlonderplanken.

Vlonderplanken

De mooiste veranda’s en terrassen

Wie voor de warme uitstraling van hout kiest maar er toch niet veel werk aan wil besteden met betrekking tot het onderhoud, komt al snel bij de vlonderplanken van composiet uit. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende tinten en kleuren. Zo kan er altijd goed afgestemd worden op de inrichting van het terras, overkapping of de veranda. Daarnaast kan er ook gekozen worden voor vlonderplanken met houtnerf of met ribbel. Ook de gewone gladde vlonderplank is een mogelijkheid. De keuze is groot en het zitgedeelte in de tuin kan niet beter ingericht worden dan met composiet vlonderplanken.

http://www.woodcomposiet.nl

Reageer op dit artikel