artikel

Duco start met trainingscentrum voor installateurs

productnieuws

Duco Ventilation & Sun Control uit Veurne heeft de Duco Academy, een eigen trainingscentrum geopend. Hiermee kan de fabrikant van natuurlijke ventilatie- en zonweringsystemen zowel beginnende als ervaren installateurs voortaan van een doorgedreven en praktijkgerichte opleiding voorzien.

Duco start met trainingscentrum voor installateurs

Voor een optimale werking van een ventilatiesysteem is een vakkundige installatie, inregeling van de debieten én een correct onderhoud essentieel. Met het oog op het realiseren van deze pijlers richtte Duco een eigen Academy op van 250 m2 in een bestaande vleugel van zijn bedrijfsgebouwen waardoor het nog beter kan inspelen op de noden van de installateur.

Duco lanceert trainingscentrum voor installateurs 

Daarnaast biedt Duco een kosteloze opleiding tot erkend installateur van Duco’s ventilatiesystemen. Deze opleiding kan zowel bij het bedrijf of bij de installateur ter plaatse worden gegeven.

In het trainingscentrum wordt aandacht besteed aan de praktische benadering door middel van demo-opstellingen zoals onder meer het inregelen van ventielen en afvoerventilatoren. Ook kunnen de installateurs het onderhouden van de diverse systemen onder de knie krijgen.

Meer informatie over de Duco Academy en inschrijven kan via www.duco.eu/nl-nl-duco-academy !

 

Reageer op dit artikel