artikel

Oostwouds ‘visitekaartje’ voor uw entree

productnieuws

Bij appartementengebouwen springen postkasten en brievenbussen soms ongemerkt in het oog, doordat ze op een opvallende manier in de gevelpui zijn opgenomen. Waarom de ene ontwerper kiest voor “opvallen” en de andere voor “wegwerken” is een kwestie van smaak.

Oostwouds ‘visitekaartje’ voor uw entree

 

Esthetica

Een architect kan door middel van kleur- en materiaalgebruik en modelkeuze van een opstelling al dan niet een blikvanger maken van de entree van een gebouw. Positionering van de huisnummergravering en uitwisselbare naamvensters zijn esthetisch verantwoord op te nemen.

Postkasten 

Uitvoeringen

Postkasten worden uitgevoerd in staal of RVS al dan niet gepoedercoat in iedere gewenste RAL kleur. Materiaaltoepassing speelt ook een rol bij de inbraakveiligheid. De buitenkasten van Oostwoud zijn standaard voorzien van een versterkte deur met een meerpuntssluiting. Daarnaast zijn alle Oostwoud postkasten voorzien van een anti-diefstalprofiel. Bij toepassing van de juiste materialen geschikt voor de specifieke situatie wordt 2 jaar volledige garantie gegeven.

Postkasten_Oostwoude

Vandalismebestendigheid

In geval van schade zijn alle postkasten individueel te vervangen en ter voorkoming van bijvoorbeeld vuurwerkschade of bij leegstand kan men de postkast individueel afsluiten door middel van een zogenaamde “buitengebruik“ houder.

Oostwoud Postkasten 

Renovatie

Voor het upgraden, verbeteren of vervangen van de postkasten van uw entree is Oostwoud uw perfecte partner. De adviseurs van Oostwoud zijn behulpzaam bij uw ontwerp en komen graag ter plaatse de mogelijkheden met u bespreken. Gezamenlijk kunnen we tot de perfecte oplossing komen qua kleur, materiaalsoort en het doorvoeren van de uitstraling.

Een renovatieproject kan met een korte doorlooptijd worden gerealiseerd. Voor meer informatie: www.oostwoud.com of neem contact op: 0517-399200.

Reageer op dit artikel