artikel

Nieuw: CoolStart technologie van Hansgrohe – Energie besparen door koud water bij de greep in de middenpositie

productnieuws

Wastafelmengkranen worden vaak in de middenpositie geopend en geven dan onnodig gemengd water. Hansgrohe biedt hiervoor de oplossing: bij de CoolStart kranen geeft de greep in de middenpositie koud water. Hierdoor slaat de warmwatervoorziening niet onnodig aan en wordt de levensduur hiervan verlengd. Tevens worden de energiebehoefte en CO2-uitstoot verlaagd. In de nieuwe CoolStart wastafelmengkranen worden de CoolStart en EcoSmart (water besparen) in één product gecombineerd, waardoor water en energie en dus kosten worden bespaard met behoud van comfort.

Nieuw: CoolStart technologie van Hansgrohe – Energie besparen door koud water bij de greep in de middenpositie

Bij alle Hansgrohe wastafelmengkranen brengt EcoSmart het waterverbruik met maar liefst 60 procent omlaag tot 5 l/min. Hoe dit werkt? Door het bijmengen van lucht en de speciale EcoSmart perlator. De perlator reageert dynamisch op de waterdruk door de straalopening te vergroten of te verkleinen. Hierdoor blijft de waterdoorstroom constant op 5 l/min: optimaal comfort met een volle, bruisende waterstraal. 

CoolStart wastafelmengkranen zijn verkrijgbaar in de series Focus, Talis en Metris.

 
Coolstart Metris

Voordelen CoolStart wastafelmengkranen:

– greep in middenpositie geeft koud water
– verlenging levensduur warmwater voorziening
– EcoSmart waterdoorstroom 5 l/min
– automatisch besparen van energie, water en dus kosten
– prijs is gelijk aan standaard wastafelmengkraan
– veilig: de maximale warmwater temperatuur is vooraf instelbaar tegen verbranding aan heet water

Reageer op dit artikel