artikel

Rietmeijer Concept & Interior Design

productnieuws

Bedrijfsprofiel Rietmeijer Concept + Interior Design ontwerpt interieurs vanuit de identiteit van haar opdrachtgevers. De interieurs geven feilloos het karakter van een organisatie weer en versterken haar kernwaarden. Als onderdeel van CBRE werkt Rietmeijer Concept + Interior Design met grote regelmaat samen met andere vastgoeddiciplines van de adviseur, zoals Workplace Consultancy en Projectmanagement. Hierdoor is […]

Bedrijfsprofiel

Rietmeijer Concept + Interior Design ontwerpt interieurs vanuit de identiteit van haar opdrachtgevers. De interieurs geven feilloos het karakter van een organisatie weer en versterken haar kernwaarden. Als onderdeel van CBRE werkt Rietmeijer Concept + Interior Design met grote regelmaat samen met andere vastgoeddiciplines van de adviseur, zoals Workplace Consultancy en Projectmanagement. Hierdoor is een op de Nederlandse markt unieke combinatie ontstaan van de conceptuele, innovatieve en creatieve visie van de designer met de strategische benadering van de huisvestingsadviseur en de technische en financiële vakkundigheid van de projectmanager. Opdrachtgevers komen uit diverse branches, variërend van de juridische en financiële wereld tot de charitatieve, retail en creatieve sector.

Contactegevens
Gustav Mahlerlaan
1082 MK Amsterdam

T: 020-626 26 91
Email: info@rietmeijer.nl

http://www.rietmeijer.nl

Bureauinformatie
Omvang: 50 t/m 249 werknemers
Werkgebied: Interieurarchitectuur
Oprichting: 1992

Reageer op dit artikel