artikel

Deceuninck introduceert twee duurzame voorzetgevels

productnieuws

De nieuwe generatie buitenmuurbekleding van het PEFC-gecertificeerde Twinson is volledig recyclebaar en combineert de natuurlijke uitstraling van hout met de duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid van kunststof.

Deceuninck introduceert twee duurzame voorzetgevels

Zowel het gesloten gevelsysteem met de gevelbekledingsplank ‘vlak 167 Twinson’ als het open gevelsysteem met de gevelbekledingsplank ‘vlak open 83 Twinson’ kunnen zowel als afzonderlijke afwerking of als onderdeel van een isolerende totaaloplossing toegepast worden.

Ademende gevel

Het gesloten gevelsysteem met de gevelplank ‘vlak 167 Twinson’ heeft een geïntegreerd ventilatiesysteem dat de vochtige lucht en hitte achter de gevelbekleding afvoert. Hierdoor ontstaat een ademende gevel waardoor een gezonder binnenklimaat wordt gecreëerd. De dubbelwandige samenstelling maakt de Deceuninck Twinson gevelplank stevig en robuust.

 

Vrijheid in design

Het open gevelsysteem met de ‘vlak open 83 Twinson’ -plank hanteert het zogenaamd open-voegprincipe en combineert esthetiek met functionaliteit. Mede dankzij het zwart gekleurde montageprofiel wordt een bijzonder harmonieus eindresultaat verkregen. De open gevelplank koppelt inspiratie met vrijheid in design met een minimum aan profielen en materiaal.

Lichtgewicht

De Deceuninck Twinson geveloplossingen zijn verkrijgbaar in drie verschillende natuurkleuren: zoethoutzwart, schorsbruin en turfbruin. De open gevelbekleding is verkrijgbaar in planken van 3 meter. Voor de gesloten gevelbekleding 3 en 6 meter. Beide zijn door hun lichte gewicht en het gepatenteerde clipsysteem bijzonder eenvoudig te monteren en te be- en verwerken.

De gevelplanken kunnen zowel horizontaal als verticaal worden geplaatst. Voor een perfecte afwerking is een volledig assortiment afwerkingsprofielen beschikbaar.

Eindlaag

De Deceuninck Twinson gevelsystemen kunnen individueel als afwerking gebruikt worden, maar door hun beperkte dikte zijn ze ook uitermate geschikt als finale eindlaag van een totaal isolatieconcept.

Reageer op dit artikel