artikel

ecoTECHNOLOGIE als antwoord op efficiëntie en betrouwbaarheid

productnieuws

Vaillant introduceert twee nieuwe state-of-the-art hr-ketels: ecoTEC plus en ecoTEC pro. Beide toestellen zijn efficiënt, betrouwbaar en duurzaam zonder in te boeten op het hoge rendement.

ecoTECHNOLOGIE als antwoord op efficiëntie en betrouwbaarheid

Door hun compacte opbouw zijn de toestellen voorts gemakkelijk te installeren en te onderhouden.

ecoTEC plus

ecoTEC plus is het meest efficiënte toestel van Vaillant, beschikbaar in alle CW-klassen. Over de gehele levensduur kan de consument tot 750 euro besparen, dankzij een modulerende A-label high-efficiency pomp, het laagste stand-by energieverbruik in de markt en het grote modulatiebereik (1:6). Bovendien zorgt de elektronische gas/luchtregeling altijd voor een goede verbranding en is de hr-ketel voorbereid op komende veranderingen in de gassamenstelling.

ecoTEC pro

ecoTEC pro is beschikbaar in de CW-klassen 3 en 4. Door de automatische 2-toerenpomp en geoptimaliseerde elektronica met laag stand-by energieverbruik kan de hr-ketel zich meten met de hrSOLIDEplus, waar de ecoTEC pro een doorontwikkeling op is. Het is de meest compacte hr-ketel met geïntegreerd expansievat.

Bijpassende kamerthermostaten

Vaillant levert twee bijpassende kamerthermostaten: de zwarte calorMATIC 370(f)/470(f) en de witte calorMATIC 350/450. Beide thermostaten hebben een blauw verlicht display, zijn eenvoudig handmatig en/of met weekprogramma instelbaar en regelen weer- of ruimteafhankelijk.

Reageer op dit artikel