artikel

Lensrotator geeft optimaal lichtpatroon

productnieuws

De nieuwste vluchtwegverlichting CELO van Famostar is voorzien van een unieke lensrotator die zorgt dat het lichtpatroon optimaal op de vluchtweg afgesteld kan worden.

Lensrotator geeft optimaal lichtpatroon

Deze lensrotator is toegepast in de CELO opbouw van Famostar: zeer compacte vluchtwegverlichting welke uitermate geschikt is voor constructieve plafonds, zoals in een trappenhuis of aula.

Drie types lenzen

De L-lens geeft een langwerpig lichtpatroon op de vluchtweg, wat ideaal is in gangen. Dankzij de lensrotator kan het lichtpatroon optimaal op de vluchtweg worden afgesteld. Deze zorgt ervoor dat de lens 90° gedraaid kan worden en hierdoor bent u altijd verzekerd van de juiste montagewijze;

Cirkelvormig

De S-lens is geschikt voor het verlichten van een object met 5 lux, zoals een EHBO-post, brandblusvoorziening of brandmeldpunt (zie NEN-EN 1838). Tevens is deze spotuitvoering geschikt voor het verlichten van de vluchtweg bij spanningsuitval (1 lux) bij grote ophanghoogtes (4 tot 6 meter).

Projectoplossing

Wat is voor u de ideale noodverlichting? Uiteraard moet het voldoen aan alle veiligheidseisen en kwaliteitsnormen. Maar u let natuurlijk ook op het installatiegemak, de uitstraling en de prijs.Combineer de productfamilies Go! en CELO voor een complete, duurzame én voordelige projectoplossing in led. Vluchtwegverlichting en –aanduiding met een eenvormige, moderne en rustige uitstraling. Zeer geschikt voor kantoren, onderwijs en zorg.

Reageer op dit artikel