artikel

Advertorial – Sapa Solar, de energie oplossing voor de toekomst

productnieuws

Sapa Building System levert energieoplossingen waarbij de fotovoltaïsche energieopwekking in aluminium gevels geïntegreerd wordt.

Advertorial – Sapa Solar, de energie oplossing voor de toekomst

 

 

 

 

 

De doorzichtige panelen worden ontworpen en geproduceerd in verschillende afmetingen, en de bekabeling wordt verborgen in de aluminium profielen, waardoor esthetische oplossingen mogelijk zijn. De panelen kunnen ook geïntegreerd worden in balkons, dakramen, zonneweringen etc.

Resultaat dat telt

Het resultaat is een lage kostprijs, duurzame energie en de mogelijkheid om ‘schone’ energie te combineren met projectondersteuning, een schitterend bouwontwerp en een aangetoond rendement op investering.

Sapa Solar in praktijk

Bekijk ons referentieproject van het OLV ziekenhuis in Aalst of klik hier voor meer informatie.

Over Sapa Building System

Sapa Building System is één van Europa’s grootste leveranciers van aluminium profielsystemen voor de bouw en maakt deel uit van een grote internationale groep met wereldwijde activiteit in profielextrusie en warmteoverdracht.

Reageer op dit artikel