artikel

M-View balkonbeglazing

productnieuws

M-View is een volglazen systeem voor balkonbeglazing. Het onderscheidt zich door de zeer slanke detaillering, de eenvoudige bediening en de hoge mate van geluidwerendheid (een geluiddemping tot 21 dB).

M-View balkonbeglazing

Er zijn geen verticale stijlen die het uitzicht belemmeren of het aanzicht van een gebouw veranderen en de slanke boven- en onderprofielen kunnen in elke kleur worden gecoat. Het schuif-draaisysteem wordt in één handeling geopend. Alle glaspanelen draaien naar binnen zodat de binnen- en buitenkant van de beglazing veilig en gemakkelijk kunnen worden schoongemaakt. De beglazing is leverbaar in uiteenlopende vormen: recht, gebogen en zelfs schuivend langs hoeken van 90° tot 270°. De beglazing kan worden geplaatst op een borstwering, maar ook verdiepingshoog op bijvoorbeeld veranda’s, balkons met een spijlenhekwerk en in serres.

Reageer op dit artikel