artikel

Mosaic modulair

productnieuws

Het Mosaic modulaire schakelmateriaalconcept voor de utiliteit is uitgebreid met een nieuw toegangscontrolesysteem. Dit systeem combineert veiligheid met gebruiksgemak en heeft de uitstraling van het bestaande Legrand Mosaic schakelmateriaal.

Mosaic modulair
076703 format_eps photograveur_diadem date_de_traitement_18-10-06 couleur_blanc stabilisation_oui

Het is leverbaar met een kaartlezer, met een vingerafdruklezer of met een lezer met cijfercode. Mosaic toegangscontrole is uitbreidbaar van een stand alone lezer tot een systeem met vele centraal gestuurde lezers. Het wordt in het bestaande schakelmateriaal ingebouwd, waardoor het is geïntegreerd in de muur. Het nieuwe systeem werkt op basis van het Wiegand protocol. Bij de kaartlezers wordt gebruikgemaakt van de meest voorkomende contactloze badges volgens de Mifare standaard.

Reageer op dit artikel