artikel

Badkamerserie Preciosa II van Keramag

productnieuws

De wastafels van de Keramag-serie Preciosa zijn vernieuwd. Ze hebben een gereduceerde voorsprong en dito vormgeving: de bekende verzonken kraanbank van de wastafel is bewust achterwege gelaten.

Badkamerserie Preciosa II van Keramag

 

 

 

Preciosa II is een sanitairserie met een fontein met kraangat aan de rechterzijde, en wastafels, met kraangat en overloop, in de twee afmetingen.

De wastafels kunnen aan beide zijden worden voorzien van handdoekhouders. Het keramische programma omvat verder een wandcloset (diepspoel), een closetzitting met softclose dempingsmechanisme en een wandhangend bidet.

Ter afronding biedt Keramag nieuwe wastafelonderkasten in twee afmetingen, een onderkast voor het fontein van 40 cm en een hoge kolomkast 40 bij 170 bij 30 cm. Deze zijn uitgevoerd in hoogglans wit. De meubels zijn allen in verstek afgewerkt. Alle keramische producten zijn ook verkrijgbaar in het vuilwerende glazuur KeraTect.

 

Reageer op dit artikel