artikel

Online woontechnologie-oplossingen

productnieuws

IRS (Integrated Residential Services) biedt woontechnologie-oplossingen in combinatie met woondiensten ter bevordering van veiligheid, comfortabel wonen en welzijn. Het bedrijf biedt diverse oplossingen waarbij de woontechnologie wordt gekoppeld aan zorgdiensten, zoals telemedicine en personenalarmering.

Online woontechnologie-oplossingen

Hiervoor heeft het in een aantal Nederlandse steden kant-en-klare dienstenpakketten ontsloten die beschikbaar worden gesteld via de IRS bode of via een dienstenportaal op internet. De oplossingen hebben een open, modulaire en toekomstvaste IP (Internet Protocol) infrastructuur, waarop losse componenten worden aangesloten. Zo kunnen oplossingen op maat worden samengesteld.

Reageer op dit artikel